Hvorfor vælge vævsfiller mod ansigtsrynker?

Princippet i fillerbehandling er at tilføre huden den fylde som svinder med alderen af velkendte faktorer som sol, tobak, forurening, stress, hormonelle og genetiske forandringer. Huden bliver tyndere, slappere og mere tør.

Hyaluronsyre er et naturligt forekommende stof  i menneskets krop og er en væsentlig faktor for hydrering og smidighed af huden, og dermed opretholdelse af  hudens kvalitet og fylde. I løbet af 10 år mistes ca. 6 % af hyaluronsyren i huden da kroppen med tiden mister evnen til at producere hyaluronsyre. Ansigtet bliver mere hult, konturer synker sammen og rynkerne tager til.

Vævsfiller består af hyaluronsyre som placeres i underhuden med en steril tynd kanyle, og derved genopfyldes  rynker eller indtrykne ar indefra. Det giver en øjeblikkelig effekt med en virkningsvarighed fra seks til 12 måneder.

Målet er at genoprette ansigtets ungdommelige harmoni, smidighed og udstråling, alt imens personens ansigtsudtryk og personlige træk bevares.

På Klinik Lookz anvender vi en ikke-permanent vævsfiller fra Juvederm og Belotero. Den har en en kraftig vandtiltrækkende effekt  med potentiale op til 1000 gange sit eget volumen. Hyaluronsyre beskytter og øger kollagen og elastiske fibre, som er strukturelle proteiner, der er ansvarlige for hudens styrke og fleksibilitet. Herved får de underliggende lag en tættere tekstur.

Vævsfillere er en meget effektiv og populær behandling til udfyldelse af overfladiske, mellem- og dybe rynker, tilføre volume til at gendanne ansigtskonturer,  korrektion af rynker omkring læberne,  ligeledes mod indtrukne ar og mindre hudskader.

Er vævsfiller en sikker behandling ?

På klinik Lookz anvender vi Volift og Voluma fra Juverderm afhængig af behandlingsområde samt ønskede effekt samt Belotero Soft til tear trough.  Alle fillere består af en gel der er udledt fra bioteknologi og er derfor uden nogen oprindelse fra dyr. Den gennemgår flere rensende faser for at garantere maksimal renhed og har fremragende hudtolerance.

I forbindelse med indsprøjtningen vil der ofte komme reaktion i vævene, som vil give hævelse, rødme og måske let ømhed i det behandlede område og nære omgivelser. 
Der kan komme midlertidige blå mærker som hyppigst vil vise sig dagen efter og forsvinde igen efter 5-7 dage.

Kontraindicerede personer til fillerbehandling:

Kunder som er i blodfortyndende behandling kan ikke tilbydes fillerbehandling.
Gravide, ammende eller kvinder der forsøger at blive gravide tilbydes ikke fillerbehandling. 
Kunder under 18 år tilbydes ikke fillerbehandling.

Fillerbehandling på Klinik LookZ.

Book tid til forundersøgelse ved plastikkirurgisk speciallæge Kenneth Finnerup online Booking system.
Ved forundersøgelsen taler vi om hvilke ansigtslinier der ønskes behandlet og om vævsfiller er rette behandling for dig. 
Ideel behandling mod rynker kan være en kombination af vævsfiller og BOTOX.

I aftaler pris til forundersøgelsen.

Der gives mundtlig og skriftlig information omkring behandlingen. Se vores patientinformation omkring fillerbehandling her.
Fra forundersøgelsen skal der gå mindst 2 dage før behandlingen kan finde sted, ifølge den nye bekendtgørelse fra Sundhedsstyrelsen

Tag gerne en ven eller veninde med til forundersøgelsen.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Klinik LookZ på mail via kontaktsiden eller send os en SMS på 25737 007 - så vender vi tilbage
 

             Booking

Book en tid nu!