Nyheder

THE NEFERTITI LIFT

 

Nefertiti var en ægyptisk dronning der netop var kendt for sin glatte smukke hals og smukke markerede kæber.

 

En relativt ny teknik der anvender BOTOX til bedre at markere kæbelinien med færre rynker omkring mundvigene samt glatte huden på halsen.

BOTOX er registreret til anvendelse i kosmetisk henseende i de tre typiske områder i panden og omkring øjne, og denne behandling er således ikke omfattet af de vanlige godkendte indikationer. Men erfaringer med denne behandling viser at det rent faktisk virker.

 

Behandlingen består af relativt små injektioner af BOTOX dels langs med kæbelinien placeret i de muskler der har en nedad trækkende virkning på huden, dels langs med platysma som er den muskel på halsen der primært trækker i ansigtshuden .

 

               Musklerne som primært er ansvarlige for nedrykning af mundvigen og den ”sagging jaw” der typisk ses fra 35-års alderen er markeret på figuren med de typiske injektionssteder

 

Virkningen indtræder vanligvis efter 5-7 dage, men i visse tilfælde første efter 2 uger. Efter yderligere ca. tre måneder begynder effekten gradvis at klinge af. Forholdsregler samt risici og komplikationer som i øvrigt ved BOTOX behandling nævnt her på siden.

 

 

 

Du kan få yderligere information ved en forundersøgelse i klinikken. Det er gratis.

 

 

NYHEDSBREV

Vi har etableret en service i form af et nyhedsbrev på mail for dem der ønsker det. Vil indeholde oplysninger om kommende events og særlige tilbud, deals og lignende. Alle der har oplyst sin mailadresse har fået tilbudt at blive optaget på listen. For de af vores kunder som ikke har oplyst mailadresse men alligevel gerne vil optages på listen kan man sende os en mail med på vores kontaktside her på sitet. Eller sende os en sms på 25 737 007 med oplysning om mailadressen.

 

  mvh Klinik LookZ

Behandling af kæbeparti med botox

Lige nu er der stor interesse for behandling af kæbepartiet med BOTOX. Der er flere årsager til at behandle kæber med muskelafslappende BOTOX.

Spændinger i kæbemuskulaturen kan giver kroniske problemer som hovedpine og andre kæbeproblemer, for eksempel manglende gabeevne. Tænderskæren, oftest om natten, kan ligesom stress være medvirkende til problemet. 

En deraf kraftigt udviklet kæbemuskulatur kan give et kosmetisk uønsket udseende. Behandling med BOTOX-injektioner afslapper og formindsker kæbemuskulaturen og derved opnåes et mindre synlig kæbeparti og mere slankt underansigt.

 

             Booking

Book en tid nu!

Læbeforstørrelse med filler

Læberne tiltrækker sig stor opmærksomhed i ansigtet, da vi bruger læberne når vi kommunikerer, spiser, drikker og er et af vores mest sanselige organer. 

Læbeforstørrelse med filler er blevet en af de allermest populære kosmetiske behandlinger. 

Om man fra  naturens side har tynde og smalle læber,  eller med alderen mistet volume; kan fillerbehandling giive fylde så læberne fremtræder mere ungdommelige eller sensuelle, 

Nedtrukne mundvige kan løftes, så man får et mere glad udtryk. 

Rynker omkring munden, også kaldet rygerynker, som skaber et aldrende udseende, kan reduceres. 

Fillerbehandling kan give et større smil på læben.